Ingredients:
1/2 medium pumpkin, cut into chunks (Butternut or Jap)
1 l skim milk
Vegetable stock powder
white pepper
Coconut essence (optional)
Method:
Cook pumpkin with milk until soft. Add vegetable stock, salt and pepper. Puree contents using stab mixer (or blender); if you like thinner soups add boiling water. Check the taste and add coconut essence if you like oriental tastes (optional). Serve hot!
Ukusna nemasna krem čorba od tikve / bundeve
Potrebno:
Pola srednje tikve / bundeve (neka slatkasta vrsta)
1 L obranog mlijeka
Vegeta, po ukusu
Bijeli biber, po ukusu
Esencija kokosa (ako zelite)
Nacin:
Stavite tikvu i mlijeko kuhati. Kada omeksa, dodajte vegetu i zacine. Izmiksajte sadrzinu; ukoliko zelite rjedju corbu dodajte kljucale vode. Provjerite ukus pa dodajte par kapi kokosove esencije, ako volite orijentalne ukuse. Servirajte dok je jos sredje vrela.
Tidak ada komentar:
Posting Komentar