Minggu, 06 Mei 2012

Fennel Soup



I adore this soup; Easy to make!

Ingredients
2-3 fennel bulbs, sliced, a few spears reserved for decoration 
1 tbs butter 
1 tbs olive oil 
Water salt and pepper (white) 
80 - 100 g smoked salmon, small pieces 
Method
Heat oil and butter, add sliced fennel. Sautee for couple of minutes then cover with water (3-4
cups). Bring to boil and cook for 20-30 min. Use hand-held (stab) mixer to puree content. 
Season to taste, mix well, the add salmon pieces and decorate with fennel springs.



Supa / Juha od Komorača

Obozavam ovu supu; jednostavna za pripremu! 

 Potrebno: 
2-3 komoraca, izrezanog, nekoliko izdanaka ostavljeno za dekoraciju 
1 K maslaca 
1 K maslinovog ulja 
voda 
so i biber (bijeli) 
80 -100 gr dimljenog lososa, komadici 
Nacin
Zagrijte maslac i ulje, dodajte izrezani komorac i malo dinstajte. Zalijte vodom (oko 3-4 solje), dovedite do vrenja i kuhajte 20-30 min. Upotrijebite stapni mixer za pasiranje supe. Zacinite prema ukusu, promijesajte , zatim ubacite komadice lososa i dekorirajte sa izdancima komoraca.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar